Boosta bygden bäst

Webbinarium Boosta bygden

Välkommen att vara med på ett digitalt webbinarium om samverkan för lokal utveckling i Norrtälje kommun, som arrangeras av Norrtälje kommun, Leader Stockholmsbygd, Coompanion Roslagen & Norrort, Framtid Edsbro och Väddönavet. 

Under det digitala webbinariet kommer vi att fokusera på hur samverkan bygger bygders muskler. Vi kommer att presentera goda exempel från två av Norrtälje kommuns bygder på hur lokalekonomisk analys kan utgöra en grund för lokal utveckling. Du kommer att få ta del av en demografisk analys som speglar utvecklingen i Norrtälje kommun och sedan få en bra bild av vad en lokalekonomisk analys innebär. Vi avslutar med en panel och frågestund. 

Efter webbinariet har du möjlighet att besöka Edsbro bygdegård kl 13-16 och fika tillsammans med oss som arrangerat eventet. Vi är nyfikna på idéer – kom och prata finansiering, lokal utveckling och företagsrådgivning med oss!  Vi bjuder på fika och kommer även att visa andra aktiviteter som pågår under landsbygdsveckan runt om i Sverige på storskärm. 

Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera landsbygdens utveckling tillsammans! 

Vänliga hälsningar, Norrtälje kommun, Leader Stockholmsbygd, Coompanion Roslagen & Norrort, Framtid Edsbro och Väddönavet 

 Länk: Anmäl dig till webbinariet