Söka föreningsbidrags-kväll

Det blir ett unikt event för alla våra föreningar tisdag den 19 mars kl 18.30-21.00 i Edsbro bygdegård. Är er förening intresserad att få mer stöd? Alla föreningar i Edsbrobygden har nu chansen att få träffa de som ger föreningsbidragen. Detta sker på hemmaplan i vår bygd. Det blir en kväll med information om vad man kan söka för, och hur och när man ska söka. Efter informationen så kan man enskilt ställa frågor om de stöd ni är intresserade av. Och även fråga om hjälp hur man fyller i ansökan. På detta sätt kan vår Edsbrobygd äntligen synas på listor över godkända bidrag. Och er förening kan få stöd ni önskat få och kanske även sådana ni inte ens kände till. Kom flera från er förening, och påminn även andra föreningar. Varmt välkomna!

Arrangör är Edsbrobygdens föreningsråd* via Framtid Edsbro. (*fd bygderådet)