Politikermöte i Edsbro

Politikerträff Edsbro 2022
Politikerträff Edsbro 2022

Den 6 april 2022 samlades bygdens invånare i en nästan fullsatt Edsbro bygdegård för att höra hur de ledande politikerna i Norrtälje kommun vill satsa på Edsbrobygden. Samtliga partier i kommunfullmäktige var representerade och många hade en hel del att lova för Edsbrobygdens invånare. Innan dess hade politikerna blivit guidade runt i omgivningarna och fått höra vad som var bra och vad som var mindre bra. Stort tack till Kjells Taxi för transporten! Och alla andra som var med och hjälpte till ideellt. Nedan kan du läsa ett sammandrag av vad som sas på mötet.

Deltagande politiker: Staffan Tjörnhammar (m); Per Lodenius (c); Robert Beronius (l); Michael Sjöblom (kd); Ulrika Falk (s); Stefan Grath (v); Gabriel Liljenström (mp); Andrea Kronvall (sd); Peter Grafström (roop). Bino Drummond skickade en video med sina hälsningar.

Politikermöte Edsbro 2022
Politikermöte Edsbro 2022

https://www.norrteljetidning.se/2022-04-06/tre-hojdpunkter-fran-edsbro-det-har-kan-bli-hett-i-hostens-val

https://www.norrteljetidning.se/2022-04-06/valaret-ar-inlett-sa-sa-politikerna-om-edsbro-och-glesbygden

Ifall du inte kan läsa ovan nämnda länkar så klicka här för att läsa en pdf om vad som sas på mötet

Fotokollage Politikerträff 2022 ute
Politikerna guidades i Edsbro 2022

VALÅRET BÖRJAR I EDSBRO!

Nu är det valår och som brukligt startar valåret i Edsbro. Boka in datumet 6 april 2022 kl 19-21. Kom och ställ dina frågor direkt till politikerna! Alla partier i fullmäktige har tackat ja att vara med!

Här kan du läsa brevet med frågor som politikerna har fått från oss – klicka här
Saknar du nån fråga så kom och ställ den direkt till politikerna på plats.

Vi kommer innan mötet att guida politikerna i vår bygd och berätta om vad som finns, vad som saknas och vad vi anser behövs göras. Då tiden inte räcker till hinner vi inte visa allt.

TIDIGARE ÅR: VALÅRET 2018

11 april 2018 anordnade Framtid Edsbro en politikerträff där alla de 9 sittande partierna i kommunfullmäktige var inbjudna (varav 8 kom) tillsammans med allmänheten till Edsbro bygdegård. Ett par timmar innan den allmänna träffen anordnade vi en guidad tur i Edsbroområdet. Kjells taxi ställde upp och bjöd på den turen där vi ville visa både positivt och negativt här i Edsbro, turen tog drygt 1 timme. Kl 19 var det dags för allmänheten att lyssna till de olika partiernas åsikter utifrån de Edsbrofrågor som vi skickat till dem i förväg. Därefter var det dags för publikens frågor. Totalt 67 st kom till bygdegården denna kväll, vilket gladde oss jättemycket. Som arrangör kände vi oss mycket nöjda med arrangemanget och vi hoppas att åhörarna tyckte detsamma. Och det var valårets första valtal för de olika partierna, valåret 2018 startade alltså i Edsbro. Deltagande partier var S, MP, C, M, L, SD och ROOP. Samarrangörer till detta var Framtid Edsbro, Edsbro bygdegårdsförening, Edsbro hembygdsförening och Kjells taxi.

Politikerträff 2018
Politikerträff 2018