Invigning av utegymmet

Utegym Edsbro

lördag 30 september kl 11.00 blir det invigning av utegymmet vid elljusspåret i Edsbro. Edsbro Rödakorsgrupp och Edsbro Idrottsförenings Skidsektion bjuder in till invigningen. Utegymmet ligger längs elljusspåret i Edsbro, som har start från Åsbyvägen. Gymmet är anpassat för att så många ålderskategorier som möjligt ska kunna använda det och några av redskapen hoppas man ska passa de allra flesta.

Utegymmet har kunnat förverkligas genom en donation till Röda Korset i Edsbro och med bidrag från redskapsleverantören TRESS lek och sport. Skidsektionen har utfört allt markarbete samt förankringen av redskapen. Donationens målsättning är att bidra till att öka edsbrobornas möjligheter till förebyggande hälsoarbete i gemenskap.

Vid invigningen kommer det att bli en demonstration och förklaringar till hur de olika redskapen kan användas för att stärka kroppens rörlighet, balans och styrka. Och Röda Korset bjuder också på lite dryck och tilltugg!