Framtid Edsbro fick utmärkelse

Diplom Framtid Edsbro

Framtid Edsbro har utsetts till Årets Lokala Utvecklingsgrupp av organisationen Hela Sverige ska leva i Stockholms län. Vi är mycket stolta och glada för den här utmärkelsen. Här är motiveringen:

Framtid Edsbro får priset för sitt arbete att engagera bygdens människor i det lokala utvecklingsarbetet för att göra Edsbrobygden till en levande och välmående landsbygd där service fungerar som den ska och att det ska vara attraktivt att bo och flytta till bygden. Framtid Edsbro söker i alla frågor samarbete med andra grupper och enskilda i Edsbro och är öppen för alla. Framtid Edsbro har genom möten och enkäter tagit reda på viktiga frågor för Edsbroborna att driva. Framtid Edsbro driver nu många viktiga frågor för utvecklingen i bygden och deltar med representant er i kommunens Landsbygdsråd.