Fiber till Edsbro!

Norrtälje Energi har nu i mars tagit beslut att bygga fiber hit till Edsbro. Detta är väldigt glädjande och första steget i vårt mål att hela Edsbro ska få ett utbyggt bredband. Vad händer nu? Norrtälje Energi ska under våren projektera och ordna alla tillstånd och avtal, för att efter sommaren komma igång med byggandet som är planerat bli klart runt årsskiftet. Har du ej hunnit boka? Då finns chans fram till 31 mars att haka på och få samma pris. Därefter blir det dels dyrare och det är inte lika lätt garantera anslutning. Framtid Edsbro kommer fortsättningsvis arbeta med att påverka så området som får fiber utökas och vi samarbetar med kommunen i detta. Ni som ännu ej tillhör kampanjområdet bör ha gjort intresseanmälan till Norrtälje Energi, då ökar chanserna betydligt. Ni som väntar in att IP Onlys avtal ska löpa ut ska absolut ändå boka sig hos Norrtälje Energi, då man där ej är bunden förrän man får info från entreprenör (troligen i sommar). Mer info finns på vår sida om fiber, länk här.